Van Gogh in Drenthe & een bijzondere verjaardag in De Vijverhof!

Kunst in Drenthe en kunst in een woonzorglocatie, een combinatie waar je misschien niet meteen aan zult denken. Maar niets is minder waar, de interesse in kunst bij onze bewoners is groot. Afgelopen maandag konden bewoners van De Vijverhof genieten van een interessante lezing. De lezing is cadeau gedaan aan De Vijverhof.

Het onderwerp van de lezing was ‘Van Gogh in Drenthe’. De interesse was groot, ruim 35 bewoners genoten van de lezing. Deze middag werd verzorgd door een deskundige kunstkenner van het Drents museum. Bewoners zaten aandachtig te luisteren naar de rijke geschiedenis van Van Gogh in onze provincie.
Een reactie vanuit de aanwezigen was: “Wat leuk en interessant, dit mogen ze wel vaker organiseren!”

Tijdens deze middag werd mevrouw Altena – Eppenga speciaal in het zonnetje gezet. Mevrouw vierde haar 101e verjaardag en werd verrast met een bezoek van de burgemeester! De kunstmiddag werd cadeau gedaan door haar familie en zo kon ze haar verjaardag op deze speciale manier delen met iedereen.

Graag wil team welzijn een bedankje richten aan de gulle schenkers die deze middag voor onze bewoners mogelijk hebben gemaakt.
Mevrouw Altena, hierbij nogmaals van harte gefeliciteerd met uw verjaardag!